© Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

La costa Daurada, ofereix tot un seguit de llocs i activitats diverses, tant cultural, esportives i comercials, així es pot visitar des de la Ciutat de Tarragona a on es poden gaudir tant dels seus monuments i vestigis de la que va ser una de les principals ciutats de l'imperi Roma, com gaudir de la excel·lent cuina mediterrània. la Ciutat de Reus amb una gran mostra del modernisme català i una activitat comercial molt important amb botigues  de primer nivell. També podem fer un circuit per poder visitar la ruta del Cister amb els seus tres grans centres com poden ser Poblet, Vallbona i Santes Creus.

en quant a les activitats esportives la Costa Daurada te en un cercle de 50Km. cinc camps de Golf de molt alt nivell, Ports esportius amb un ampli calendari d'activitats nàutiques, un centre de activitats submarines a la ciutat de Tarragona (S.E.S), etc.

La Costa Daurada te entre les poblacions de Salou i Vilaseca, el que es un dels grans parcs temàtics d’Europa Port Aventura, amb unes atraccions considerades de les millors del mon.

Un altre aspecte molt important de la Costa Daurada es la seva cuina mediterrània d’excel·lència i reconeguda internacionalment.