La Costa Daurada, és una de les principals destinacions turístiques de la mediterrània i compta amb un clima suau i benigne. La Costa Daurada és una destinació ideal per fer turisme en família.

 

A la Costa Daurada s'hi troben tantes opcions per tal que cadascú la visqui com més li agradi: el seu litoral, un ric patrimoni cultural i històric, una àmplia oferta d’oci, paisatges de gran bellesa natural a l’interior on fer i gaudir d’activitats a l’aire lliure, zones de gran qualitat i tradició vinícola, una excel·lent gastronomia típicament mediterrània.


També disposa d'una àmplia oferta de turisme de salut i negocis a on es poden  celebrar convencions i congresos com son els Palaus de Congresos de de Reus i Tarragona aixi com el centre de convencions de Port Aventura..


La cultura, la història, la natura i la gastronomia són els vèrtex d’una terra rica i plena de vida.

El conjunt monumental de l'Imperial Tàrraco (Tarragona), antiga capital de l’Imperi Romà a la Península Ibèrica, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2000 per la seva riquesa monumental.


També es conserva un important llegat medieval, amb els monestirs de La Ruta del Cister de Santes Creus, Vallbona de les Monjes i Poblet, aquest últim declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.


Pobles de gran importància durant aquest període històric. Reus n'és el principal exponent del patrimoni modernista de la demarcació, integrada a la Xarxa Europea de l’Art Noveau.

 

La gastronomia de Costa Daurada és d'un art de qualitat que sap combinar a la perfecció la diversitat de la cuina mediterrània, complementada amb uns excel·lents vins, té 5 denominacions d’origen de vi que avalen la qualitat d’aquest producte, amb el Priorat, el Montsant i el Penedès com les més reconegudes a nivell internacional.

 

La natura ofereix al visitant llocs fascinants, Les Muntanyes de Prades i el Parc Natural Serra del Montsant, constitueixen dos conjunts muntanyosos del mediterrani amb masses forestals i fauna variada de gran interès.

 

El litoral està format per grans centres turístics i per petites poblacions marineres, que ofereixen allotjament de qualitat, activitats familiars, esports, nàutica...., complementat amb el gran focus d’atracció, el parc temàtic PortAventura.Si voleu ampliar la informació, podeu fer-ho visitant la web: www.costadaurada.infoCambrils/Platges-Port

La Vila de Cambrils es un poble mariner situat al sud de la COSTA DAURADA i que pertany a la comarca del Baix Camp, vila reconeguda per la seva cuina marinera i les seves magnifiques platges, un total de 9 Km. d'arena daurada i fina acariciades per les càlides aigües del mediterrani.

 

Aquestes platges, a les que l'Unio Europea ha concedit diverses banderes blaves per la seva immillorable qualitat, estan bordejades pel passeig marítim que l'uneix amb la veïna Salou i pel qual es pot  gaudir d'un agradable passeig tant sigui a peu com bicicleta.

 

Cambrils també te un del ports pesquers mes importants de la costa Mediterrània.