© Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

La costa Daurada, ofereix tot un seguit de llocs i activitats diverses, tant cultural, esportives i comercials, així es pot visitar des de la Ciutat de Tarragona a on es poden gaudir tant dels seus monuments i vestigis de la que va ser una de les principals ciutats de l'imperi Roma, com gaudir de la excel·lent cuina mediterrània. la Ciutat de Reus amb una gran mostra del modernisme català i una activitat comercial molt important amb botigues  de primer nivell. També podem fer un circuit per poder visitar la ruta del Cister amb els seus tres grans centres com poden ser Poblet, Vallbona i Santes Creus.

en quant a les activitats esportives la Costa Daurada te en un cercle de 50Km. cinc camps de Golf de molt alt nivell, Ports esportius amb un ampli calendari d'activitats nàutiques, un centre de activitats submarines a la ciutat de Tarragona (S.E.S), etc.

La Costa Daurada te entre les poblacions de Salou i Vilaseca, el que es un dels grans parcs temàtics d’Europa Port Aventura, amb unes atraccions considerades de les millors del mon.

Un altre aspecte molt important de la Costa Daurada es la seva cuina mediterrània d’excel·lència i reconeguda internacionalment.

RUTES PER CAMBRILS:

 

 

El plaer de pedalar sense esforç.

 

La bicicleta elèctrica permet accedir a llocs increïbles amb un esforç moderat, et farà gaudir de l'essencia del cicloturisme emb el suport adequat en aquells moments que et calgui. Podràs conèixer els racons més emblemàtics de Cambrils, el seu nucli antic, la seva façana marítima i la seva gastronomia.

 

Mes informacio a:

www.rodabikecambrils.com

Pau casals, 59

43850-Cambrils

Telf.: 977 79 46 53

+34 687 281 306

+34 665 035 808

info@rodabikecambrils.com