PortAventura

Dragon Khan

Disfruta del mes emblemàtic Parc d’Atraccions  d’Espanya. Per vacances o  en una de les seves escapades de cap de setmana, a  PortAventura descobriràs un parc temàtic ple de tot tipus de diversions tan per  grans com per petits.

 

Les sis àrees del parc temàtic faran que  descobreixis noves i meravellosos  mons amb magnífics espectacles i multitud de màgiques atraccions per a totes les edats. Des de les muntanyes ruses mes altes i rapides d’Europa fins les atraccions en les que pares i nens poden divertir-se junts a l’àrea temàtica familiar SesamoAventura.

 

Aprofita la privilegiada situació del parc d’atraccions  en una de les zones turístiques de Espanya, a Catalunya, a ple cor de la Costa Daurada, que et permetran gaudir d’escapades de cap de setmana i vacances en  les que podràs disfrutar d’una amplia i varietat d’activitats turístiques, esportives  i de relax gracies a la nostra proximitat de Barcelona, als tres camps de  Golf annexes al parc i també al Beach  Club, davant del mar.Si a mes ets amant de les atraccions aquàtiques, podràs aprofitar el clima privilegiat i en l’entorn únic que ofereix Catalunya i la  Costa Daurada al Parc d’Atraccions Aquàtiques, PortAventura Aquatic Park.

CALENDARI PER L'ANY 2014