La Mediterrania, està molt present a la gastronomia de la Costa Daurada. La combinació entre els productes del mar i del camp, fan que hi hagi un ampli ventall de plats acompanyats d'uns excel·lents vins amb D.O.

El paladars mes exquisits poden disfrutar d'una calçotada al febrer-març, un bon civet a l'hivern, un rossejat de fideus durant tot l'any, tambe un primer plat com el xató i endolçar amb el menjar blanc, tot ben variat, amb una bona combinació de verdures amb carns, peixos amb fruites i basicament amb una gran presencia dels fruits secs (avellanes, ametlles, etc) i grans vins.

 

si ens centrem a cambrils tan importants son les platges com el mar per aquesta població de la Costa Daurada, ja que es precisament en el mar en la que es basa la famosa cuina marinera de Cambrils.

Aquí hi trobarem infinitat de restaurants a on el peix es la base de l'esmentada cuina i a on es poden gaudir de arrossos elaborats amb fruits del mar y els "arrossejats",que en son les estrelles de la carta.La qualitat de la materia prima, la delicadesa i el gust amb el que s'elaboren els plats, fan que la seva cuina tingui un gran reconeixement internacional.Tant mateix i per la seva ubicació Cambrils també gaudeix d'altres productes de gran qualitat i importància per la  seva cuina com son els fruits secs i l'oli d'oliva D.O. Siurana.

CALENDARI GASTRONOMIC 2014

FEBRER: Jornades de la Galera

MARÇ: Encarxofa’t a Cambrils

ABRIL: Jornades de Romesco

MAIG: Jornades de peix blau

JUNY: Ruta de les Tapes

AGOST: Mostra de productes agrícoles de Cambrils

OCTUBRE: Fira del vi

NOVEMBRE: Fira del oli de nova collita i jornada de Fideus Rossos